fbpx

www.heartandarrow.nl

Heart & Arrow is gevestigd aan:

Kamperbinnepoort 8,
3811 AL te Amersfoort.
Telefoon: 0684677204
Email: trouwringenkasteel@gmail.com
KvK-nummer: 32098225
BTW-nummer: NL.216990828B01
Bank ING 5146121

REGEL1
Voordat u overgaat tot een overeenkomst, dient u de algemene voorwaarden te aanvaarden.

REGEL2
De sieraden worden met aangetekende post verstuurd.

REGEL3
Indien de consument het aanbod langs elektronische weg heeft aanvaard, bevestigt de ondernemer onverwijld langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet is bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.

REGEL 4
De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment van aanvaarding door de consument van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden

REGEL5
Als u sieraden heeft ontvangen die u niet heeft besteld, dan dient u ons hiervan z.s.m. op de hoogte te stellen.

REGEL6
Derhalve bestelde producten IN OPDRACHT  van consument     kunnen niet geretourneerd worden en derhalve geen vergoeding van de  rechtstreekse kosten van product en terugzending.

REGEL 7
Diamant of andere edelstenen hebben een garantie van 1 jaar aangaande de dag van aflevering.

REGEL8
De verzendkosten van retourneringen zijn voor uw rekening tenzij Heart & Arrow  een verkeerd product naar u heeft opgestuurd.

REGEL 9
Wij streven ernaar om het product tussen 4 en 6 weken te leveren. Is het sieraad niet op voorraad of is er om een andere reden vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u zo snel mogelijk bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.

REGEL 10
Alle vermelde prijzen in de Shop zijn inclusief B.T.W en exclusief verzendkosten. Voordat de overeenkomst gesloten wordt zal de totaalprijs zichtbaar zijn.

REGEL 11
Betaling is mogelijk via iDEAL, PAYPAL, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS of via vooruitbetaling ING 5146121 ten name van Heart & Arrow Trouwringen  te Amersfoort

REGEL12
Wij raden u aan de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken binnen 5 dagen te melden trouwringenkasteel@gmail.com

REGEL13
De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien de consument al hetgeen de consument op grond van de ter zake van de geleverde producten gesloten overeenkomst(en) aan Heart & Arrow verschuldigd is, heeft voldaan

REGEL14
Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

REGEL15
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een product en/of dienst. Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op, liefst per e-mail via: trouwringenkasteel@gmail.com. Uiterlijk binnen 5 dagen zullen wij op uw klacht reageren.

REGEL 16
Indien het geschil niet tot een oplossing komt, is een ieder der partijen bevoegd het geschil voor te leggen aan de daartoe bevoegde rechter.

REGEL 17
OMDAT HET HIER OM PRODUCTEN OP MAAT GAAT EN SPECIALE GRAVERING, KUNT U GEEN BEROEP DOEN OP HET HERROEPINGSRECHT VAN 7 DAGEN. DOOR EEN BESTELLING TE PLAATSEN GAAT U HIERMEE AKKOORD!

REGEL18
Uw gegevens zullen strikt vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden worden verstrekt. Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de verzending van de door u bestelde producten.

Suggesties, vragen en/of klachten

Heeft u suggesties, vragen of klachten over onze artikelen of service?

Stuur ons dan een e-mail.trouwringenkasteel@gmail.com