Designer - copy
Aanbiedingen
Designer - copy - copy
Designer - copy - copy - copy

Betaalmogelijkheden

**Betaalmogelijkheden bij Heart & Arrow Trouwringen**

Bij Heart & Arrow maken we het betalen voor jouw droom trouwringen snel, eenvoudig en veilig. We bieden diverse betaalmogelijkheden aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

**iDEAL: Snel, Simpel en Veilig**

Met iDEAL betaal je moeiteloos online via je eigen bank. Het is een snelle, simpele, en vooral veilige manier van betalen. Het mooie is dat je geen speciale software nodig hebt; het gebruik van iDEAL is eenvoudig en probleemloos. Bij Heart & Arrow is betalen met iDEAL altijd volledig gratis, omdat we willen dat het kopen van jouw trouwringen een zorgeloze ervaring is.

**PayPal: Handig en Veilig**

Bij Heart & Arrow bieden we ook de mogelijkheid om te betalen via PayPal. Met een PayPal-rekening fungeert deze als jouw digitale portemonnee. Het is een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt opslaan en gemakkelijk kunt gebruiken. Bij ons is betalen met PayPal altijd gratis, en je kunt veilige aankopen doen zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven. Volg eenvoudig de stappen op onze website: leg het gewenste product in je winkelmandje, kies bij de betaalwijze voor PayPal, log in met je PayPal-account, en bevestig de betaling.

**Vooruitbetaling: Veilig en Geen Extra Kosten**

Vooruitbetalen is ook een optie bij Heart & Arrow. Na het plaatsen van je bestelling maak je zelf het openstaande orderbedrag over naar onze bankrekening. Onze rekeninginformatie vind je op onze website. Hou er wel rekening mee dat vooruitbetaling niet de snelste manier van betaling is; het kan één tot drie werkdagen duren voordat de betaling is verwerkt. Zodra we de betaling ontvangen hebben, sturen we je direct een ontvangstbevestiging en verzenden we de bestelling nog dezelfde dag. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Mocht je je order willen annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice voor een vlotte afhandeling. Bij Heart & Arrow streven we naar transparantie en gemak, zelfs als het gaat om de betaling van jouw speciale trouwringen.

× Hoe kan ik je helpen?