Designer - copy
Aanbiedingen
Designer - copy - copy
Designer - copy - copy - copy

Verzenden

**Verzendopties bij Heart & Arrow Trouwringen**

Bij Heart & Arrow begrijpen we dat de verzending van uw kostbare trouwringen net zo belangrijk is als de keuze ervan. Daarom bieden wij verschillende verzendopties aan, zodat u de service kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

**Aangetekend:**

– Handtekening voor ontvangst
– Track & Trace
– € 500,- verzekerd

Deze verzendoptie, via PostNL, kost € 8,05. Hiermee waarborgen we dat uw trouwringen veilig en verzekerd hun bestemming bereiken.

**Verzekerservice**

– € 5.500,- verzekerd Verzenden
– Track & Trace
– Handtekening voor ontvangst

Voor extra gemoedsrust bieden we een uitgebreidere verzekerservice aan voor €13,55 via PostNL. Hiermee zijn uw ringen tot €5.500,- verzekerd tijdens het transport.

**Rembours (ontvanger betaalt):**

– Track & Trace
– Handtekening voor ontvangst
– € 500,- verzekerd

Met deze optie draagt de ontvanger de kosten. Uw ringen zijn verzekerd tot €500,- en de verzending via PostNL kost €15,83. Deze methode biedt extra zekerheid door betaling bij ontvangst.

Bij al onze verzendopties zorgen we voor een secure afhandeling, inclusief track & trace en handtekening voor ontvangst. U heeft volledige controle over uw zending terwijl wij ervoor zorgen dat deze veilig en op tijd bij u aankomt.

Als u de voorkeur geeft aan persoonlijke ontvangst, bieden wij ook de mogelijkheid om uw bestelling gratis af te halen in Amersfoort. Deze service stelt u in staat om uw ringen op te halen op een tijdstip dat u het beste uitkomt, terwijl u profiteert van onze uitstekende klantenservice. Bij Heart & Arrow streven we ernaar om uw ervaring van begin tot eind zo zorgeloos mogelijk te maken.

× Hoe kan ik je helpen?